Programma Sinterklaasintocht Rijssen

Nog een aantal nachtjes slapen, want op 19 november 2022 is het zover!

Sinterklaasintocht in Rijssen;

Kun jij ook niet wachten? Zullen wij eens een geheimpje verklappen? Sinterklaas en zijn Pieten kunnen ook niet wachten om alle kinderen weer te zien in Rijssen. Zaterdag 19 november komt Sint met zijn Pietenband, danspieten en uitdeel-Pieten naar onze mooie stad.

Jammer genoeg is er dit jaar geen feest bij het podium. Maar we willen natuurlijk wel dat iedereen Sinterklaas van dichtbij kan zien. Daarom hebben wij de route iets langer gemaakt.

Compleet programma:

13:00    Intocht begint vanaf de Oranjestraat
14:00    Einde programma aan de Watermolen.

De route:

Start op de Oranjestraat richting centrum, bij Koers Oost rechtsaf de parkeerplaats op, via de Wallstraat richting het Hoge Wal plein, hier steken we over de Huttenwal in, richting de Rabobank, bij de Rabobank slaan we rechtsaf de Watermolen in, waar ook de optocht uiteindelijk zal eindigen.


Download hier een grote versie van de route.

Bovenstaande tijden zijn richtlijnen, afhankelijk van de drukte kan de stoet iets eerder of later langskomen. 

In tegenstelling tot andere jaren hebben we dit jaar geen feest bij het podium en gaan we buiten het centrum om. Omdat de organisatiepieten willen dat het feest voor iedereen is, ongeacht vaccinatie of niet. Daarom maken we dit jaar de route langer dan andere jaren, zodat het voor iedereen toch mogelijk is om dicht bij Sinterklaas in de buurt te komen.

 

Houdt aub wel rekening met elkaar, respecteer de 1.5 meter afstand en kom zoveel mogelijk op de fiets of lopend om parkeerproblemen te voorkomen.

Schuiven naar boven